CSL Tuning 250ml

Haldorádó

4,80 €
S DPH
Dipy
HDFM
Príchute
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Čo dokáže tekutá aróma CSL Tuning? Je to známe pre všetkých že v studenej vode sa spomaľuje tráviaci trakt rýb a tiež rozpustnosť a lákajúca schopnosť krmív. Zamysleli ste sa už nad tým že v studenej vode aká je tá diaľka na ktorú je schopný kapor zacítiť vôňu krmiva alebo nástrahy? Krmivo ktoré ja naplnené v krmítku láka ryby na dne jazera z diaľky iba 1 a maximálne z 2 metrov. Ako vieme túto lákavosť malého množstva krmiva zvýšiť ? Tak predsa na našimi novými tekutými arómami ktoré majú názov Haldorádó CSL Tuning.
Pomocou týchto tekutých aróm môžeme až päťnásobne zvýšiť pachovú stopu krmiva a tým zvýšime aj našu šancu na vydarenú rybačku. Aróma sa rýchlo, agresívne šíry v studenej vode kvôli obsahu alkoholu. CSL Tuning aróma je vyrobená z lisovaných kukuričných klíčkov a je ťažšia ako voda a tým pádom pôsobí iba na dne jazera horizontálne a nie vo vodnom stĺpci.

Zloženie arómy a príchute Tekutá aróma CSL Tuning obsahuje predtrávené bielkoviny, prírodné sacharidy, voľné aminokyseliny, vitamíny, stopové prvky a betaín.
Arómy majú tmavú farbu a ponúkame Vám ich v piatich príchutiach. Červený Démon, Medová Pálenka, Dary Mora, Modrá Fúzia a ako novinka je aróma s názvom Mrazivý Kapor.

Kedy ktorú arómu použiť?
Medová Pálenka a Mrazivý Kapor sa môže používať aj krmivami s obsahom rybacích múčok aj so sladkými krmivami. Fantázii sa medze nekladú.

Mrazivý kapor pasuje ku všetkým korenistým i sladkým krmivám.

HDFM

Momentálne nie sú k dispozícii žiadne recenzie zákazníkov.

Podobné produkty

(V rovnakej kategórii je 16 ďalších produktov)